October 2021

Armed Man Concert

Cantabile zingt weer volop
Nu de meeste Corona-maatregelen achter ons liggen is het Vocaal Ensemble Cantabile sinds een paar weken weer volop aan het repeteren. Dat vindt plaats onder veilige omstandigheden op woensdagavond in de Emmaüskerk. Het koor werkt momenteel aan de voorbereidingen van een najaarsconcert (01 oktober) en later aan een kerstconcert (08 december).
Voor het najaarsconcert staan op het programma stukken van o.a. Whitacre (Lux Aurumque, een lied met prachtige samenklanken), Elgar en Piazzola (Adios Nonino, het lied met de traan van Maxima). Daarnaast een werk van de dirigent  van Cantabile: Hans Tijssen. Hij schreef A New Dawn speciaal voor het koor n.a.v. de COVID-lockdown. De teksten voor dit prachtige lied zijn aangeleverd door koorleden. In het kerstconcert staat de Misa Criolla van Ramírez centraal.
 
Cantabile heeft een redelijk goede stemverhouding, maar aanvulling met enkele tenoren en/of bassen is zeer welkom. En met het nieuwe programma is dit het goede moment om in te stappen. Voel je hier iets voor stuur dan even een berichtje aan
secretaris@cantabilehattem.nl . Je bent van harte welkom!
©2007 - 2023 Cantabile Contact Me
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver